Over ons

ZotteZOO geboortekaartjes is gevestigd in de Pijp in Amsterdam en ontwerpt hippe, kleurrijke en vertederende geboortekaartjes met een vrolijke uitstraling. Gekke, lieve beestjes staan centraal in onze collectie geboortekaarten. Vandaar de naam ZotteZOO. 

Valentina van Oudenhoven is het creatieve brein achter ZotteZOO geboortekaartjes. Het idee ontstond nadat zij een grappige droom had over haar hond. Naar aanleiding van deze droom schreef en illustreerde Valentina een prentenboekje en ontdekte zij haar creatieve talenten. Ze kreeg de smaak te pakken en pakte eveneens de schilderskwast.

Valentina ontwerper ZotteZOO geboortekaartjesValentina vindt illustreren en schilderen zo leuk dat ze besluit om niet langer in het, voor haar benauwende, stramien van het kantoorleven te willen passen. Ze doet een grafische opleiding en volgt haar passie: "Succesvol creëren om mensen blij te verrassen". Ze koppelt dit aan haar liefde voor dieren: puur en ontroerend. ZotteZOO is geboren! Sinds 2008 staat ZotteZOO geboortekaartjes voor bijzondere ontwerpen en geen 13 in een dozijn geboortekaartjes. ZotteZOO designs zijn niet in de typische baby kleuren maar juist in gewaagde kleurencombinaties. 

Valentina is een echte kunstenares, onconventioneel en met een intens gevoelsleven. Haar illustraties zijn blij, lief en vertederend en daardoor bij uitstek geschikt voor geboorte kaartjes . ZotteZOO illustraties bezitten een kinderlijke spontaniteit en zijn krachtig in hun eenvoud. Naast grafisch vormgeven schildert Valentina op doek en keramiek. 

De keuze om geboortekaartjes te gaan maken was een logische stap die naadloos aansluit op de missie van ZotteZOO geboortekaartjes. Een geboortekaartje herinnert je immers aan een van de mooiste momenten in je leven, de geboorte van je kindje, je allerliefste baby. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze geboortekaartjes? Bekijk hier de collectie geboortekaartjes jongens  of de collectie geboortekaartjes voor meisjes.

Naast het ontwerpen van geboortekaartjes ontwerpt Valentina ook wenskaarten. Deze kaarten zijn per stuk te bestellen. Bekijk de collectie ZotteZOO wenskaarten. Wil je meer weten of de ontwerper achter ZotteZOO geboortekaartjes? Volg ZotteZOO dan op Pinterest. 

ZotteZOO
 
ZotteZOO geboortekaartjes is gevestigd in Amsterdam, Noord Holland. Je kunt ons bereiken via de mail info@zottezoo.nl of bel op 06-29139948