Geboortekaartjes zelf maken; werkwijze

Ontwerp originele geboortekaartjes handleiding

ontwerp originele geboortekaarten

Onze site is helemaal vernieuwd. Je kunt nu geboortekaartjes zelf maken. De site heeft een handige en gebruiksvriendelijke ontwerptool waarmee je zelf je geboortekaart kaart kunt maken en customizen. Zo kan je zelf de teksten en achtergrondkleuren op het kaartje aanpassen. Ook heb je de keuze uit een ruime collectie illustraties die je zelf kunt plaatsen, vergroten, verkleinen e.d.. Omdat je het babykaartje zelf ontwerpt en vormgeeft wordt het nog origineler en persoonlijker.

 

1 : Keuze van je geboortekaartje

Kies een kaart die het meeste aan je wensen voldoet.  Door op een geboortekaart te klikken krijg je de voor- binnen- en achterkant van de kaart te zien. Heb je een keuze gemaakt? Klik op " maak deze kaart ". Hiermee activeer je de ontwerptool.

 2 : Kaart van je keuze aanpassen

Je kunt nu beginnen met het aanpassen van je kaart. Achtergrondkleuren aanpassen (indien gewenst), testen plaatsen, illustraties wijzigien. Je kunt van alles uit proberen om tot je ultieme ontwerp te komen. Een handleiding voor de ontwerptool legt in detail uit hoe je met de ontwerptool kunt werken. Gebruik de knoppen "Buitenkant" en "Binnenkant" om je veranderingen in die zijdes aan te brengen. Als je treverden bent over het resultaat.  Druk dan op het  disk icoontje om je ontwerp op te slaan.

 3: Aanmaken van een account

Je kunt je eigen ontwerp geboortekaartje alleen opslaan, wijzigen of bestellen als je een account hebt aangemaakt.

 4: Drukproef aanvragen

Om te weten hoe je kaartje er in het echt uit komt te zien kun je een proefdruk aan vragen. Druk op bestellen na het openen van de kaart. Je komt nu in het bestelmenu terecht. Selecteer de optie Drukproef (één kaart) en druk op de knop verder. Controleer de inhoud en druk vervolgens op de knop bestellen. Je plaatst nu de daadwerkelijke bestelling van je proefdruk. Na afronden van je bestelling wordt de proefdruk per post naar je verzonden.

 5: Als de baby er is.

Hoera, jullie kindje is geboren!  Je kunt nu de juiste geboortegegevens invoeren. Geboortedatum, geboortetijd, gewicht, lengte, e.d. ? Log in op je account  en open je ontwerp opnieuw. Vul de gegevens in in je eigen ontwerp geboortekaartje en sla hem weer op. Controleer alle gegevens heel nauwkeurig, een foutje is snel over het hoofd gezien. Na het invullen en controleren van de gegevens en het ontwerp ben je klaar om te bestellen. Ga opnieuw naar de bestel pagina en kies nu kaarten al of niet met enveloppen. Op de betaalpagina kan je vervolgens het aantal kaarten aangeven dat je wilt ontvangen. Betaling vindt plaats door middel van Ideal.