Geboortekaartjes: prijslijst

De minimum oplage is 25 stuks. Als je je geboortekaartjes voor 12.00 bestelt worden ze nog dezelfde werkdag verstuurd en in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd (ook op zaterdag). De pakketten worden bezorgd met GLS, aan het einde van de dag ontvang je een e-mail met daarin de tracktrace waarmee je jouw pakket online kunt volgen.

Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.

De geboortekaartjes kunnen gedrukt worden op vijf verschillende papiersoorten en je kunt kiezen uit acht kleuren enveloppen. Vooraf kun je ook een drukproef bestellen. Zo weet je precies hoe je geboortekaartje er in het echt uit komt te zien.

Onderstaande prijzen gelden voor de standaardpapier soort:  invercote creato - gebroken wit
Voor overige papiersoorten geldt een toeslag

 Geboortekaartjes prijzen
Prijzen
verzenden geboortekaartjes

Nederland en België

Rest van Europa

Wereld

Drukproef

€ 0,73 (1 postzegel)

€ 1,25 (1 postzegel)

€ 1,25 (1 postzegel)

Enveloppen vooraf

€ 4,95 Pakketservice

€ 14,80 Pakketservice

€ 17,50 Pakketservice

Alleen geboortekaarten

€ 4,95 Pakketservice

€ 14,80 Pakketservice

€ 17,50 Pakketservice

Kaarten + enveloppen

€ 4,95 Pakketservice

€ 14,80 Pakketservice

€ 17,50 Pakketservice

 

Drukproef

De kaarten zijn leverbaar op vijf verschillende papiersoorten te weten: gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic en structuur. De prijs van de geboortekaartjes verschilt per papiersoort.

We raden je aan om vooraf van je ontwerp eerst een drukproef bestellen zodat je het eindresultaat vast kunt bewonderen. Een drukproef bestaat uit jouw persoonlijk gemaakte geboortekaartje gedrukt op één van de vijf papiersoorten en verstuurd in de kleur envelop van je keuze. In de envelop wordt tevens een papierwaaier bijgesloten met een sample van alle vijf de papiersoorten.

Enveloppen

De minimale afname van enveloppen is 25 stuks. De vierkante enveloppen (14x14 cm) zijn van stevige kwaliteit, 120 grams papier en leverbaar in acht kleuren te weten: wit, zachtblauw, lichtrose, oceaanblauw, fuchsia, appelgroen, feloranje en koraalrood. Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, ongeacht de kleur.


Betaalmethodes

Je kunt bij ons na je bestelling direct betalen met Ideal of Mr Cash. Wel zo makkelijk.